بین طرز کار موتورهای دیزلی با موتورهای بنزینی تفاوت زیادی وجود دارد ولی اساس کار هر دو موتور یکی است، به این صورت که انفجار درون سیلندر، پیستون را به حرکت در می آورد و باعث گردش میل لنگ می شود. در سال ۱۸۹۴، او اختراع جدید خود را موتور دیزل نامگذاری کرد و بعدا بر اثر انفجار موتور دیزلی کشته شد. با این حال، ثابت شد که موتور دیزل سوخت را بدون نیاز به جرقه قابل اشتعال میکند.
تفاوت موتور دیزلی با موتور بنزینی
یکی از مجله خبری دیزل کمیتههای بزرگ بین موتور های دیزلی و بنزینی در فرآیند تزریق سوخت است . اکثر موتور خودروها از دریچه تزریق ( انژکتور) یا یک کاربراتور استفاده می کنند که نسبت به تزریق مستقیم ترجیح دارد . بنابراین در یک موتور خودرو ، همه سوخت در داخل سیلندر در طی مرحله مکش بارگذاری شده و سپس متراکم می شود . مقدار تراکم مخلوط سوخت و هوا محدود به نسبت تراکم موتور است .
موتور دیزلی چگونه کار میکند؟
کروز کنترل چیست و چه کاربردی دارد؟ همانطور که از نامش مشخص است، کروز کنترل کنترلکننده است. اما کنترل چه چیزی؟ کروز کنترل مدیریت سرعت خودرو را به دست میگیرد و همان گزینه کاربردی و نابی است که در خودروهای امروزی گذاشته شده تا رفاه و راحتی بیشتری در رانندگی داشته باشید. بهخصوص اگر قرار باشد که مسافتهای طولانی را دستتنها رانندگی کنید.
توربوشارژر موتور دیزل
پس هزینه های اولیه و نگهداری موتورهای دیزلی در حالت کلی بالا می باشد و هزینه اولیه و هزینه نگهداری موتورهای بنزینی نسبتا پایین می باشند. موتورهای بنزینی دارای سرعت خیلی بیشتری نسبت به موتورهای دیزل هستند. در واقع موتورهای دیزل بیشتر برای کارهای قدرتی ، سنگین و آهسته مناسبند مانند کامیون ها، اتوبوس ها، تراکتورها، بولدوزرها و ماشین آلاتی از این دست. در مقایسه ای مشابه گفته می شود موتورهای بنزینی برای کارهای سبک ترکه سرعت مد نظر است، گزینه بسیار خوبی هستند. خرید وسیله نقلیه با موتور بنزینی یا دیزلی بستگی به استفاده شما دارد.
و برای احتراق سوخت در خارج از سیلندر از لامپ برقی یا روش های دیگر استفاده می شد. در فاز اول، دریچههای ورودی به طور کامل باز میشوند تا هوا وارد آنها شود. در طی این اتفاق، شاتون یک ضربه وارد میکند و میللنگ ۱۸۰ درجه به چرخش در میآید و فرورفتگی بسیار شدیدی در محفظه احتراق به وجود میآید. به واسطه این فرورفتگی و وارد شدن سوخت توسط انژکتور، محفظه پر میشود.
- دکتر رودلف دیزل آلمانی در سال 1892 امیتاز موتور طراحی شده ای را ثبت کرد که در آن بلافاصله بعد از تزریق سوخت، اشتعال ماده سوختنی به داخل سیلندر انجام میگرفت.
- بیشتر سوختهای دیزلی که امروزه استفاده میشود از نفت خام تهیه میشود.
- رودولف دیزل، مخترع موتور دیزل از نوع احتراق داخلی است که در این مقاله به کارکرد موتورهای دیزل، انواع تزریق سوخت و تاریخچه موتور دیزل، میپردازیم.
- بوش سیلندر قطعهای است که حالت استوانهای شکل و توخالی دارد و در داخل حفرههای موجود در بدنه سیلن…
- اساس این نوع موتور از نظر ساختمان و طراحی مشابه موتورهای بنزینی میباشد که آن هم نوعی موتور احتراق داخلی بوده ولی اختلاف آنها در طریقه ورود سوخت به سیلندرهای موتور و شیوه وقوع احتراق میباشد.
- عضو دیگری که در مدار فشار قوی به کار رفته و دارای دقت بالایی میباشد، انژکتور و سوزن آن است.