همان گونه که اشاره شد، موتور تک دیزلی برای انجام امور مختلف که نیاز به قدرت زیادی دارند، گزینه بسیار مناسبی است. اما توجه به برخی محدودیت ها و معایب نیز می تواند در انتخاب بهتر، مؤثر باشد. از جمله مهمترین محدودیت ها، تولید صدا و آلودگی صوتی در کنار آلودگی زیست محیطی است. کاربردهای مهم موتور تک دیزلی کاربرد در صنایع و کارگاه های مختلف به منظور فعالیت دستگاه هایی نظیر موتور برق می باشد.
راهنمای خرید و انتخاب موتور دیزلی از آبادیزل
یکی از مناطق بسیار مهم یک کشور را می توان نیروگاه های برق آن دانست. به وسیله نیروگاه، انرژی لازم برای تامین برق یک شهر نیز فراهم می گردد. سوخت گازوئیل موادی نظیر کربن دی اکسید، نیتروژن اکسید و … را پخش میکند که برای محیط زیست آلاینده محسوب میشوند. هرچند هزینهی سوخت این موتور معمولاً بالا محسوب میشود اما به نسبت سایر منابع سوختی مصرف پایینتری دارد. با این حال، راهکارهایی برای کم کردن صدای این گونه از موتورها در نظر گرفته شده است، مثلاً برای کاهش صدای ناهنجار، این موتورها را درونِ یک باکس عایق صدا یا در یک اتاقک جداگانه قرار میدهند.
سیستم دیزلی موتور دو زمانه
برای تامین فشار مورد نیاز برای تزریق سوخت به محفظه احتراق موتور، به سمت پمپ تزریق هدایت میشود. خب باید بدانید به دلیل سهل انگاری رانندگان این اتفاق می افتد وگرنه آلودگی در موتور دیزل به شدت کمتر است آلاینده های تولیدی از موتور بنزینیست . قبل از بررسی دقیق در باره موتور دیزل نمی خواهیم وقت شما را درباره تاریخچه موتور های دیزلی بگیریم اما باید بدانید شما با موتوری در ارتباط هستید که سوخت کمتر و قدرت بیشتر یکی از ویژگی هایشان است .
با حرکت پیستون سوپاپ هوا باز شده و از طرف دیگر سوپاپ تخلیه بسته خواهد شد. در موتورهای چهارزمانه سوپاپها بالای پیستون قرار دارند، درحالیکه در موتور دو زمانه، سوپاپ هوا روی بدنه سیلندر و پایینتر از سوپاپ تخلیه قرار دارد و باز و بستهشدن سوپاپ هوا، توسط خود پیستون انجام میشود. برای همین وقتی پیستون در نقطه مرگ پایین قرار دارد، مانعی جلوی سوپاپ هوا نیست، (در این حالت سوپاپ تخلیه بسته است) بنابراین هوا بهاندازه کافی وارد سیلندر شده و پیستون به سمت بالا حرکت میکند. زمانی که پیستون به یکسوم بالایی سیلندر میرسد، جلوی منفذ یا سوپاپ هوا را میبندد بهاینترتیب هوای داخل سیلندر متراکم میشود. موتورهای دیزلی باتوجهبه اینکه روی چه دستگاهی بسته میشوند به دو نوع هندلی و استارتی روشن میشوند.
این مجله خبری دیزل کمیته با 12 سال سابقه کاری توانسته است اعتماد مشتریان زیادی را کسب کند. این شرکت هیچ تعصبی به یک برند ندارد مگر آنکه مشتریان و مهندسین شرکت آن برند را تضمین کردهاند. در سال 1892 “رولف دیزل” جوان آلمانی موتوری را اختراع کرد که پایه انواع موتور دیزل امروزی است.
- با حرکت پیستون سوپاپ هوا باز شده و از طرف دیگر سوپاپ تخلیه بسته خواهد شد.
- پس با توجه به آن چه که گفتیم موتورهای دیزلی بدون شمع هستند و این موضوع یک مزیت مهم در استفاده از آنها محسوب میشود.
- هوای گرم اسپری می کند و منفجر می شود، سپس پیستون را به سمت پایین رها می کند.
- این دو نوع موتور دیزلی فرایند متفاوتی نسبت به یکدیگر دارند که به توضیح هر کدام میپردازیم.
- اما در سال ۱۹۳۰ موتورهای دیزل قابل اطمینان که به خوبی طراحی شدهبودند و چند سیلندر و سریع نیز بودند به بازار عرضه شد.