بایگانی های موتور دیزلی پارسیان دیزل ، بزرگترین وارد کننده دیزل ژنراتور کامینز، دوسان | dieselcommittee
انتشار: مرداد 24، 1403
بروزرسانی: 03 تیر 1404

بایگانی های موتور دیزلی پارسیان دیزل ، بزرگترین وارد کننده دیزل ژنراتور کامینز، دوسان | dieselcommittee

استارت جهت چرخاندن فلایویل می باشد که منبع تغذیه آن باتری می باشد. پینیون نیز با دندانه های فلایویل درگیر شده و میل لنگ را می چرخاند. همین چرخش میل لنگ منجر به حرکت پیستون ها در سیلندرها می شوند. توربو شارژرها دارای دو فن می باشند که بر روی یک محور ثابت اند. اما موتور های بنزینی اگر تنظیم موتور و اصلاح اکتانات نداشته باشند در فشار بالا دچار انفجار میشوند. در همین حین سوپاپ بعدی که سوپاپ تخلیه است گاز سوخته شده را خارج میکند و پیستون دوباره به حالت قبلی برمی گردد.

  • در این گونه پیشرانه ها عمل انفجار صورت نمی گیرد، بلکه مخلوط سوخت و هوا در اثر تراکم بسیار بالا بدون جرقه زدن متراکم می شوند و دور اصلی این پیشرانه ها بر خلاف موتورهای بنزین سوز ۱۰۰۰ دور در دقیقه محسوب می گردند.
  • موجود است.همانگونه که اشاره شد موتورهای دیزل بر اساس نحوه کار کردن به دو دسته موتورهای چهارزمانه و دوزمانه تقسیم می شوند.
  • با درک این موضوع تمرکز خود را برای ساخت دستگاهی گذاشت که بتواند بیشترین بازدهی را در کنار کمترین میزان تلف شدن انرژی گذاشت.
  • در پایان تایم اول اندازه ای گازوئیل به حالت پودر شده به داخل هوای منقبض شده و داغ موجود در محفظه احتراق تزریق می گردد و قطرات سوخت آتش می گیرد.
  • در واقع این موتورها انرژی شیمیایی ذخیره شده در سوخت را به انرژی مکانیکی تبدیل می کنند.
  • در سال ۱۸۹۰ میلادی آکروید استوارت حق امتیاز ساخت موتوری را دریافت کرد که در آن هوای خالص در سیلندر موتور متراکم می گردید و سپس (به منظور جلوگیری از اشتعال پیش رس) سوخت به داخل هوای متراکم شده تزریق می شد، این موتورهای با فشار پایین بودند.

اما کنترل چه چیزی؟ کروز کنترل مدیریت سرعت خودرو را به دست می گیرد و همان گزینه کاربردی و نابی است که در خودروهای امروزی گذاشته شده تا رفاه و راحتی بیشتری در رانندگی داشته باشید. به خصوص اگر قرار باشد که مسافت های طولانی را دست تنها رانندگی کنید. اما چرا و چطور؟ در ادامه درباره سازوکار کروز، اجزا، مزایا و معایبش خواهید خواند. به طور معمول در مراکز داده از دیزل ژنراتور های خاص که استاندارد DCC را دارند استفاده می شود. همان طور که می دانید، روغن موتور برای روانکاری قطعات و همچنین جلوگیری از به وجود آمدن اصطکاک شدید ... شاید ازنظر شما تنها غذای موردنیاز انواع وسیله ی نقلیه، بنزین و گازوئیل باشد اما اشتباه می کنید چراک...

- سیستم روغن کاری دیزل: اویل پمپ یا روغن – کارتل – سوپاپ بای پس – فیلتر روغن – کولر روغن – صافی روغن

به طور معمول خرابی مجله خبری دیزل کمیته فشار به دلیل آسیب رسیدن به قطعات داخلی پمپ و آلودگی سوخت به وجود می آید. به طوری که براده های حاصل از این عمل وارد مسیر سوخت می شوند و انژکتورها را خراب می کنند؛ بنابراین لازم است قبل از اینکه پمپ سوخت و انژکتور را جایگزین کنید حتماً مسیر سوخت را بررسی و تمیز کنید. اگر موتور زیاد گرم می کند، می تواند به دلایل مختلفی مانند مقدار آب کم موتور، پمپ آب به خوبی عمل نمی کند، مقدار سوخت وارد شده به سیلندرها برابر نیست، واشر سر سیلندر آب بندی نمی کند، ترموستات به درستی عمل نمی کند، رادیاتور دچار گرفتگی شده است و... برای عیب یابی این مشکل شما باید اندازه آب را تنظیم کنید، محور پمپ تنظیم و تسمه پروانه را سفت کنید و واشر سر سیلندر را تعمیر یا تعویض کنید.

دیزل ژنراتور استندبای یا اضطراری

باید توجه داشت که برخی موتورهای دیزلی و بعضی برندها تنها و تنها بر پایه اضطراری کار بودن طراحی و تولید شده اند و همین مهم باعث میشود تا در خرید دیزل ژنراتور نیاز به وجود مشاور جهت خرید بیش از پیش احساس گردد. موتور دیزلنیز به مانند سایر موتور دیزل های احتراق داخلی بر اساس مختلفی قابل طبقه بندی می باشد. به عنوان نمونه می توان موتور دیزل را بر اساس اندازه ی تعداد احتراق در هر دور گردش میل لنگ به موتور دیزل چهار زمانه و یا موتور دیزل دوزمانه بخش بندی نمود و یا بر اساس قدرت تولیدی که به نوع اسب بخار بیان می شود. یا بر طبق تعداد سیلندر و یا شکل قرارگیری سیلندرها که بر این اساس به دو نوع موتورهای خطی و موتورهای V یا خورجینی تقسیم بندی می کردند و ... پیشرفت اکثر موتور دیزل ها، تا پیشرفت سیستم های پیشرفته تزریق سوخت تا سال ۱۹۳۰ به دارازا کشید.

موتور دیزل امروزی از ترکیب ویژگی های هر دو موتور پاشش مستقیم و احتراق تراکمی بهره می برد که هر دو ایده توسط استوارت و چارلز ریچارد بینی در 1890 ثبت شدند. تفاوت بین موتور استوارت و موتور دیزل امروزی در نیاز آن به منبعی جداگانه برای گرمایش سیلندر یک موتور سرد به منظور استارت زدن بود. در سال 1982، و تنها یک سال پیش از ثبت موتور دیزل، استوارت مدل جدیدی از موتورهای خود را ارائه نمود که به منبع گرمایشی اضافی نیاز نداشتند. برای سوزاندن یک ماده سوختی به دو عامل حرارت و اکسیژن نیاز است. اکسیژن از طریق مجاری ورودی موتور وارد محفظه سیلندر می شود و سپس بوسیله پیستون فشرده می گردد.

http://boostercctv.ir