ارزش این معامله بزرگ در سال 1998 نزدیک به 1.3 میلیارد دلار بود. پرکینز به عنوان یکی از زیر مجموعه های کاترپیلار همچنان با برند خود به تولید و عرضه موتورهای دیزل در بازار اقدام میکند. ورود هوا و یا مخلوط هوا با سوخت به داخل سیلندر بهوسیله یک سوپاپ دوراهی کنترل میشود. در این سیستم، پیستون چهارزمانه موجب بهبود مراحل تخلیه دود و ورود هوا به داخل سیلندر میشود. اگر قصد بررسی و خرید موتور تک دیزلی دارید، توصیه می کنیم به ویژگی ها و البته محدودیت های آن که در ادامه اشاره می کنیم، توجه نمایید.
- تفاوت اصلی موتورهای دیزل با دیگر موتورها، استفاده از احتراق در اثر تراکم آن است.
- در این بخش می خواهیم تا برای شما همراهان گرامی درباره موتور دیزل و تاریخچه آن اطلاعاتی را در اختیارتان قرار دهیم ابتدا در این قسمت برای اشنایی بیشتر و یاد اوری تعریف مختصری را از موتور دیزل برای شما عزیزان بیان می کنیم.
- در پایان پیستون یکبار دیگر به طرف پایین حرکت میکند و با شروع زمان تنفس چرخه جدیدی آغاز میگردد.
- بیشتر صاحبخانه ها برق تک فاز را ترجیح میدهند، در حالیکه در کاربردهای تجاری و صنعتی اغلب برق سه فاز مورد استفاده قرار میگیرد.
مجله خبری دیزل کمیته زیاد گازهای منبسط شده (به علت احتراق) پیستون را به طرف پایین و تا نقطه مرگ پایین میراند. حرکت پیستون از طریق شاتون به میللنگ منتقل میشود و موجب گردش میللنگ میگردد. در این مرحله حرارت گازهای مشتعل شده به ۲۰۰۰ درجه سانتیگراد میرسد و فشار داخل سیلندر تا حدود ۸۰ اتمسفر افزایش مییابد.
میل بادامک و میل لنگ در اجزای موتور دیزل
با توجه به تعداد سیلندر و توان این موتورها، از آنها برای ساختارهای کوچک و بزرگ استفاده میشود. میتوان نوع تک سیلندر موتورهای دیزلی را برای مصارف خانگی مثل استفاده در ویلا به تهیه کرد. موتورهای دیزلی دو سیلندری تا چهار سیلندری هم برای مصارف کارگاهی مناسب هستند. برای مصارف کلان در نیروگاهها و شرکتهای بزرگ باید از موتورهای دیزلی بسیار قوی استفاده کرد. انواع شش، هشت و دوازده سیلندری برای چنین مصارفی مناسب هستند.
در واقع موتورهای توربو شارژر، هوای احتراق را فشرده کرده تا موتور دارای عملکردی قوی تری باشد. برای لوکوموتیوها، کاربری های دریایی و … نیز از موتورهای دیزلی بزرگ با توان بیش از 750 کیلووات استفاده می شوند که دارای سیستم های تزریق مستقیم، توربوشارژ و … هستند. موتورهای دیزل براساس طرز کارکردشان به دو دسته موتورهای چهارزمانه و دوزمانه تقسیم میشودند. در این موتورها ها 4 عامل اصلی مکش یا تنفس – تراکم یا فشار – کار یا انفجار و تخلیه یا دود انجام میشود.
نوع احتراق موتورهای دیزلی موجب شده است که کارآیی و قدرت آن ها در مقایسه با نوع بنزینی، بسیار بیشتر باشد. اما لازم به ذکر است که این موتور ها در صنعت هوابرد و در بالگرد ها همچنان مورد استفاده قرار می گیرند، به طوری که در قوی ترین بالگرد آمریکایی که قادر به حمل 8 هزار تن می باشد، موتور دایره ای دیزلی 24 سیلندر، به کار گرفته شده است. طرز اتصال موتورهای دیزلی در بالگردها به این صورت است که به جای متصل کردن آن ها به میل لنگ و فلایویل، آن ها را به طور مستقیم به میل پره اتصال می دهند.
فلایویل در موتور دیزلی