کاربردها و انواع موتورهای دیزل صنعتی صنایع کوپله رعد | dieselcommittee
انتشار: شهریور 31، 1403
بروزرسانی: 31 فروردین 1404

کاربردها و انواع موتورهای دیزل صنعتی صنایع کوپله رعد | dieselcommittee

همچنین این فروشگاه می تواند خدمات و قطعات موردنیاز تمامی نمایندگی ها، قطعات فروش خودروهای سنگین و رانندگان را در اسرع وقت به آن ها برساند. علت بروز این مشکل می تواند به دلایل مختلفی مانند پمپ اولیه خوب کار نمی کند، محور رگلاتور لق است، فنرهای رگلاتور شکسته اند و... برای عیب یابی این مشکل شما می توانید سوپاپ های پمپ اولیه را تعویض کنید و محور رگلاتور را با روغن روانکاوی کنید. برای عیب یابی این مشکل، یاتاقان ها با بستن پیچ سفت می شوند، رینگ ها باید تعویض شوند، کف پیستونی که دود گرفته را تمیز کنید، فشار روغن را به طور مداوم کنترل کنید و مدار روغن را سرویس کنید. اگر سوپاپ سفت شده باشد با ریختن نفت می توانید این چسبندگی را از بین ببرید. دینام یا همان ژنراتور یکی دیگر از اجزای دیزل ژنراتور است که به زبان ساده انرژی مکانیکی را به انرژی الکتریکی تبدیل می کند.

  • موتور دیزلی به گونه ای از موتورهای درون سوز احتراق داخلی گفته می شود که با سوخت دیزل کار می کند.
  • در موتورهای چهارزمانه سوپاپ ها بالای پیستون قرار دارند، درحالی که در موتور دو زمانه، سوپاپ هوا روی بدنه سیلندر و پایین تر از سوپاپ تخلیه قرار دارد و باز و بسته شدن سوپاپ هوا، توسط خود پیستون انجام می شود.
  • یکی از مزایای هیجان انگیز دیزل نسبت به بنزین، امکان حذف کامل مصرف بنزین است.
  • موتروهای دیزل همانند دیگر موتورهای احتراق داخلی بر اساس مجموعه ای فاکتورهای مختلف طبقه بندی می شوند.

در این صورت مجله خبری دیزل کمیته لنگ چرخیده و فلایویل را می چرخاند ( در این لحظه خودرو شروع به حرکت کردن می کند ) . این قطعه سبب فیلتر شدن و تسفیه سوخت شده و از صدمه خوردن به قطعات موتور جلوگیری می کند. سطوح وسيع متخلخل دارند ومعمولاً از پارچه يا كاغذ مخصوص ساخته مي شوند .كار آنها كاهش سرعت جريان سوخت است، به طوري كه قطره هاي ريز آب فرصت به هم چسبيدن و ته نشين شدن پيدا كنند.

چگونگی کارکرد اینورتر (درایو) تکفاز به سه فاز

به طور کلی موتورها انرژی گرمایی را به انرژی مکانیکی تبدیل می کنند. موتورهای احتراق داخلی کارآمدتر از موتور بخار هستند و به طور گسترده در زمینه حمل و نقل استفاده می شوند. ۹٫طول عمر یک موتور دیزلی به طور تقریبی دو برابر یک موتور بنزینی است که به دلیل طراحی قدرتمند قطعات موتور است. این سوختن و احتراق باعث انرژی زیادی می شود و موجب آن است تا پیستون به سمت پایین حرکت کند و باعث حرکت میل لنگ میشود . این فشرده سازی بالا باعث می شود که درجه حرارت هوا افزایش یابد سپس سوخت مستقیم به هوای فشرده شده در محفظه احتراق وارد می شود. در برخی از کشورها که نرخ مالیات بر سوخت دیزل نسبت به بنزین ارزان تر، وسایل نقلیه دیزلی بسیار محبوب تر هستند.

تقسیمات و طراحی موتورهای دیزل

باید بدانید که موتور دیــزل از نوع موتورهای درون سوز و احتراق داخلی هستند. ورود سوخت به داخل فضای احتراق که پر از هوای با دمای بالا و فشرده است باعث ایجاد انفجار و ضربه برگشتی به پیستون می شود. به عبارت دیگر موتور های دیزلی از سیستم جرقه زنی استفاده نمی کنند. دمای بالای و حرارت و فشار بالای هوای داخل سیلندر پس از ورود سوخت باعث احتراق می شود. موتورهای دیزل (که به موتورهای احتراق تراکمی یا CI نیز شناخته می شوند)، از جمله موتورهای احتراق داخلی هستند که در آنها، احتراق سوخت پاشیده شده در محفظه احتراق به واسطه افزایش دمای ناشی از تراکم انجام می پذیرد (تراکم آدیاباتیک یا بی در رو).

سیستم سوخت رسانی

موتورهای دیزلی، نوعی پیشرانه است که در فرایند خود به شیوه ای متفاوت از خواهرخوانده خود یعنی موتورهای بنزینی عمل می کند. فشار زیاد گازهای منبسط شده (به علت احتراق) پیستون را به طرف پایین و تا نقطه مرگ پایین می راند. حرکت پیستون از طریق شاتون به میل لنگ منتقل می شود و موجب گردش میل لنگ می گردد. در این مرحله حرارت گازهای مشتعل شده به ۲۰۰۰ درجه سانتیگراد می رسد و فشار داخل سیلندر تا حدود ۸۰ اتمسفر افزایش می یابد. در موتورهای بنزینی، سوخت با هوا مخلوط شده و وارد سیلندر می شود و اشتعال بر اثر یک جرقه الکتریکی توسط شمع ایجاد می گردد.

http://boostercctv.ir