
بروزرسانی: 03 اردیبهشت 1404
میزان مصرف سوخت در دیزل ژنراتورها محاسبه سوخت دیزل ژنراتور سوخت دیزل ژنراتور | dieselcommittee
این پیشرفت تا پایان جنگ جهانی دوم کاهشی بود اما از آن تاریخ تاکنون شاهد پیشرفت چشم گیری در طراحی و تولید این موتور ها هستیم. با تمام توضیحات داده شده می توان گفت که قدرت موتور بنزینی در برابر موتور های دیزلی بسیار کم بوده و در بسیاری از شرایط حتی نمی توان آن ها را مقایسه کرد . موتور هواپیماها عمدتا موتور های احتراق خارجی است اما اگر بخواهیم به هواپیماهای قدیمی اشاره کنیم بله می توانیم موتور های دیزلی را هم مشاهده کنیم اما به دلیل اختلاف فشار در ارتفاعات , استفاده از آن منسوخ شد . فشرده سازی موتور دیزلی تقریبا بین 275 psi تا 400 psi است، بسته به طراحی و نسبت فشرده سازی.
\r\n- که زمان زیادی از ماشین میگیرند از این نوع موتورها استفاده میکند.
- ماشین آلات مورد استفاده کشاورزی، تراکتورها، پمپ\u200cهای آبیاری، ماشین\u200cهای خرمن\xadکوب و دیگر تجهیزات، اغلب دارای موتور دیزلی هستند.
- بنابراین، نوع سوخت مورد استفاده نیز نقش عمده ای در تعیین تفاوت عمده بین موتورهای بنزینی و دیزلی ایفا می کند.
- همچنین آلایندگی تولید شده بنزین نسبت به سوخت گازوئیل به شدت بیشتر بوده و از این جهت سوخت بنزینی را کثیف تر از گازوئیلی می شناسند .
- در این مدت شاتون برخورد می کند و میل لنگ ۱۸۰ درجه می چرخد و فرورفتگی شدیدی در محفظه احتراق ایجاد می کند.
این موتورها از نوع موتورهای احتراق داخلی محسوب می\xadشوند زیرا اشتعال در داخل موتور انجام می\xadشود. اساس این نوع موتور از نظر ساختمان و طراحی مشابه موتورهای بنزینی می\xadباشد که آن هم نوعی موتور احتراق داخلی بوده ولی اختلاف آنها در طریقه ورود سوخت به سیلندرهای موتور و شیوه وقوع احتراق می\xadباشد. عنوان موتورهای دیزل که به نام موتورهای اشتعال بر اثر فشار بالا نیز شناخته می شوند، از نام دکتر رودلف دیزل اقتباس گشته که در حدود سال 1893 در آلمان اختراع آن را به ثبت رسانید. این موتورها از نوع موتورهای احتراق داخلی محسوب می شوند زیرا اشتعال در داخل موتور انجام می شود. اساس این نوع موتور از نظر ساختمان و طراحی مشابه موتورهای بنزینی می باشد که آن هم نوعی موتور احتراق داخلی بوده ولی اختلاف آنها در طریقه ورود سوخت به سیلندرهای موتور و شیوه وقوع احتراق می باشد. در دیزل ژنراتورها تبدیل انرژی سوخت گازوئیل به انرژی الکتریکی صورت میگیرد.
\r\nتزریق مستقیم سوخت
\r\nدر موتورهای بنزینی، مخلوط هوا و بنزین به اندازه\u200cای فشرده می\u200cشود که به حدود یک دهم حجم اصلی\u200cاش می\u200cرسد، ولی در موتورهای دیزلی، هوا بین ۱۴ تا ۲۵ برابر فشرده\u200cتر می\u200cشود. بنابراین بعضی موتور های دیزلی، سوپاپ مکش مخصوصی قبل از محفظه احتراق به کار می\u200cگیرند یا از تجهیزات دیگری برای گردابی (چرخشی) کردن هوا در داخل محفظه احتراق استفاده می\u200cکنند. یکی از تفاوت\u200cهای بزرگ بین موتور های دیزلی و بنزینی در فرآیند تزربق سوخت است. اکثر موتور خودرو ها از دریچه تزریق ( انژکتور) یا یک کاربراتور استفاده می\u200cکنند که نسبت به تزریق مستقیم ارجحیت دارد. عنوان موتورهای دیزل که به نام موتورهای اشتعال بر اثر فشار بالا نیز شناخته می\xadشوند، از نام دکتر رودلف دیزل اقتباس گشته که در حدود سال 1893 در آلمان اختراع آن را به ثبت رسانید.
\r\nدیگر تفاوت های موتورهای بنزینی و دیزلی
\r\nاما این مجله خبری دیزل کمیتهها دارای معایبی نیز هستند که از جمله آن\xadها می\xadتوان به بازده کمتر نسبت به موتورهای با پاشش مستقیم و نیاز به مرحله طولانی تر پیش گرمایی در زمان استارت اولیه (استارت سرد) نام برد. موتورهای دیزل بر مبنای نسبت فشار بالا طراحی شده\xadاند که در نتیجه فشار بالا، درجه حرارت هوای فشرده شده داخل محفظه احتراق، بالا می\xadرود. بنابراین می\xadتوان اینگونه نتیجه گرفت که فشار سبب اشتعال خواهد شد.
\r\n\r\nفشار مورد نیاز از پمپ پر فشار به ریل سوخت و انژکتورها در حالت ایده ال باید 300 بار باشد اما وقتی موتور روشن می شود و زیر بار میرود این عدد از 1200 تا 2000 بار تغییر میکند. در این مقاله، اشاره\u200cای به موارد استفاده سوخت دیزلی می\u200cکنیم تا با اهمیت این سوخت بیشتر آشنا شوید و دید گسترده\u200cتری نسبت به موارد استفاده دیزل در صنایع مختلف داشته باشید. پمپ فشار قوی می تواند پیستونی و یا دنده ای باشد؛حتی ریل را به وسیله یک پمپ جدا از خود موتور و مثالاً یک پمپ برقی می توان شارژ کرد. همانطور که در شکل دیده می شود سوخت پس از عبور از پمپ تغذیه و فیلتر اصلی با فشار 5 بار وارد پمپ های فشار قوی می شود و به فشار 300 تا 1500 بار رسیده و وارد ریل می شود.
\r\nhttp://boostercctv.ir